
Pizza Bianco med kyckling, päron och grönkål
Ingredienser
Pizzadeg
Topping

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna kycklingpizza - Pizza Bianco - är ett utsökt sätt att rensa i kylskåpet. En oerhört god, hemmagjord pizza som snabbt blir en storfavorit i hushållet.
Så här gör du
Sätt ugnen på 250°c, ha kvar ugnsplåten i ugnen, så att den blir varm.
Till degen ska du blanda alla torra ingredienser, tillsätt vatten och olja. Knåda till en jämn deg. Kavla ut degarna på mjölat bakplåtspapper.
Vispa crème fraichen så att den blir lite lätt rinnig, bred sedan ut den på pizzadegen.
Ta ut den varma plåten ur ugnen och dra över bakplåtspappret med pizzan till plåten, grädda i ugn ca 8-10 min.
Medan degen är i ugnen kan du förbereda ingredienserna om det behövs. Skär päronen i bitar. Skala och skiva betorna tunt.
Stek KycklingSteaken färdig efter instruktionerna.
Ta ut pizzan. Toppa sedan med stekt KycklingSteak, päron, getost, björnbär, nötter, honung och salt och peppar.
Servera direkt.
Smaklig måltid!


Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingschnitzel Cordon Bleu med råstekt potatis och ärtsallad

Italiensk bondsoppa med kyckling och parmesan

Coq au Vin på kycklingklubba

Cevapcici på kycklingfärs med ajvar, rödlök och bulgur