
Pizza Bianco med kyckling, päron och grönkål
Ingredienser
Pizzadeg
Topping

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna kycklingpizza - Pizza Bianco - är ett utsökt sätt att rensa i kylskåpet. En oerhört god, hemmagjord pizza som snabbt blir en storfavorit i hushållet.
Så här gör du
Sätt ugnen på 250°c, ha kvar ugnsplåten i ugnen, så att den blir varm.
Till degen ska du blanda alla torra ingredienser, tillsätt vatten och olja. Knåda till en jämn deg. Kavla ut degarna på mjölat bakplåtspapper.
Vispa crème fraichen så att den blir lite lätt rinnig, bred sedan ut den på pizzadegen.
Ta ut den varma plåten ur ugnen och dra över bakplåtspappret med pizzan till plåten, grädda i ugn ca 8-10 min.
Medan degen är i ugnen kan du förbereda ingredienserna om det behövs. Skär päronen i bitar. Skala och skiva betorna tunt.
Stek KycklingSteaken färdig efter instruktionerna.
Ta ut pizzan. Toppa sedan med stekt KycklingSteak, päron, getost, björnbär, nötter, honung och salt och peppar.
Servera direkt.
Smaklig måltid!


Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Tillbehör till Höst och Thanksgiving av Markiz Tainton

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling

Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon

Kycklingröra på sojamarinerad gurka