
Kycklingbollar i kokossås
Ingredienser
Kokossås
Till servering

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingbollar och kokos är en supergod kombo som sätter smaklökarna på spänn. Ett enkelt recept, men en snygg rätt som imponerar vid matbordet.
Så här gör du
Blanda kycklingfärs, vitlök, paprikapulver, salt och peppar. Forma till stora bollar och bryn runt om i smör i en stekpanna. Genom att steka bollarna får du en fin yta men det går även bra att koka direkt i kokossåsen.
Koka upp kokosgrädden tillsammans med övriga ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg sedan i kycklingbollarna och låt sjuda i cirka 5 – 10 minuter.
Servera rätten tillsammans med kokt ris, hackad cashew och koriander.


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese