Gulaschsoppa på kycklingfärs
30 min | Enkelt
Ingredienser
1000 g
2 st
gul Lök, hackad
5 st
Potatisar potatisar (fast), tärnad
2 msk
tomatpuré
2 msk
Örtagårdskrydda
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel och värmande soppa för vintriga dagar.
Receptskapare Martiz Tainton
Så här gör du
Hetta upp olja och tillsätt tomatpurén, fräst tills tomatpuré karamelliseras och sötman kommer fram. Fräs lök och kryddan tillsammans med tomatpurén på medelhög värme tills löken blir glansig och mjuk. Tillsätt färsen och bryn tills den är genomstekt. Tillsätt potatis och vatten. Koka upp och låt sedan puttra i 20 minuter på medelvärme.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett