Kycklingfärspizza med smak av pesto
Ingredienser
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kan det bli godare och enklare än så här? Smakrik pizza med pesto rosso och ruccola
Så här gör du
Sätt ugnen på 220 grader C
Stek färsen i olivolja i en panna tills den blir genomstekt. Sänk värmen, rör i pesto och vatten. Låt puttra i ca 2-3 minuter. Ta av pannan från värmen.
Rulla ut degen på en bakplåtsklädd plåt. Bred tomatsåsen på degen. Lägg på riven ost, köttfärs, tomat och mozzarella. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Toppa med ruccola och lite olivolja
Tips
Rester över? Rulla ihop, skiva och värm som bullar – perfekt mellanmål eller på picknicen.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett