
Kycklingfärspizza med smak av pesto
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kan det bli godare och enklare än så här? Smakrik pizza med pesto rosso och ruccola
Så här gör du
Sätt ugnen på 220 grader C
Stek färsen i olivolja i en panna tills den blir genomstekt. Sänk värmen, rör i pesto och vatten. Låt puttra i ca 2-3 minuter. Ta av pannan från värmen.
Rulla ut degen på en bakplåtsklädd plåt. Bred tomatsåsen på degen. Lägg på riven ost, köttfärs, tomat och mozzarella. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Toppa med ruccola och lite olivolja
Tips
Rester över? Rulla ihop, skiva och värm som bullar – perfekt mellanmål eller på picknicen.

Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Tillbehör till Höst och Thanksgiving av Markiz Tainton

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling

Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon

Kycklingröra på sojamarinerad gurka