Vardagshjaltar_kyckling_grillkorv_frittata_grund
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Frittata med kycklinggrillkorvoch svamp

15 min | Enkelt

Snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett

Ingredienser

1 st
gul lök, skivad
200 g
svamp, skivad valfri sort
8 st
ägg
80 g
riven ost, valfri sort
50 g
spenat, färsk
smör till stekning
ev färsk spenat till garnering
Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett

Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar.  Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.

Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.

Om kycklinggrillkorv

100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.

Ingredienser: Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.

Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!