
Frittata med kycklinggrillkorv och svamp
15 min | Enkelt
Ingredienser
1 st
gul lök, skivad
200 g
svamp, skivad valfri sort
8 st
ägg
80 g
riven ost, valfri sort
50 g
spenat, färsk
smör till stekning
ev färsk spenat till garnering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar. Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.

Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Tillbehör till Höst och Thanksgiving av Markiz Tainton

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling

Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon

Kycklingröra på sojamarinerad gurka