Frittata med kycklinggrillkorvoch svamp
Ingredienser
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar. Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett