
Frittata med kycklinggrillkorv och svamp
15 min | Enkelt
Ingredienser
1 st
gul lök, skivad
200 g
svamp, skivad valfri sort
8 st
ägg
80 g
riven ost, valfri sort
50 g
spenat, färsk
smör till stekning
ev färsk spenat till garnering

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar. Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.

Testa vår Bosarpkyckling!