
Kycklinggrillkorv Klassisk med äpple- och rödlöksslaw
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.
Så här gör du
Äppel- och rödlökslaw: Riv och blanda rödlök och äpple, salta lätt. Lägg det som är rivet i en sil och pressa ur överflödig vätska ur löken och äpplen. Blanda sedan det rivna med senap, majonnäs och smetana eller gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla korven så att den blir genomvarm. Värm bröden. Servera sedan korven i brödet antingen med äpple- och rödlökslawen ovanpå eller i bröden. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad