
Kycklinggrillkorv Klassisk med äpple- och rödlöksslaw
20 min |
Ingredienser
4
Kycklinggrillkorv, Klassisk
2
surdegskorvbröd
2
rödlökar, tunt skivade
2
gröna äpplen, rivna
1 msk
dijonsenap, grov
0.5 dl
majonnäs
1 msk
smetana eller gräddfil
2 msk
rostad lök
salt och peppar

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.
Så här gör du
Äppel- och rödlökslaw: Riv och blanda rödlök och äpple, salta lätt. Lägg det som är rivet i en sil och pressa ur överflödig vätska ur löken och äpplen. Blanda sedan det rivna med senap, majonnäs och smetana eller gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla korven så att den blir genomvarm. Värm bröden. Servera sedan korven i brödet antingen med äpple- och rödlökslawen ovanpå eller i bröden. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!
