Kycklinggrillkorv Klassisk med äpple- och rödlöksslaw
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.
Så här gör du
Slaw
Äppel- och rödlökslaw: Riv och blanda rödlök och äpple, salta lätt. Lägg det som är rivet i en sil och pressa ur överflödig vätska ur löken och äpplen. Blanda sedan det rivna med senap, majonnäs och smetana eller gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla korv – servering
Grilla korven så att den blir genomvarm. Värm bröden. Servera sedan korven i brödet antingen med äpple- och rödlökslawen ovanpå eller i bröden. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!
Kronfågels kycklinggrillkorv är producerad av 100 % svensk kyckling.
Ursprung: uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige.
Ingredienser: svenskt kycklingkött, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett