Klassisk-Kycklinggrillkorv-med-rödlökslaw
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklinggrillkorv Klassisk med äpple- och rödlöksslaw

20 min |

Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.

Ingredienser

2
surdegskorvbröd
2
rödlökar, tunt skivade
2
gröna äpplen, rivna
1 msk
dijonsenap, grov
0.5 dl
majonnäs
1 msk
smetana eller gräddfil
2 msk
rostad lök
salt och peppar
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.

Så här gör du

Slaw

Äppel- och rödlökslaw: Riv och blanda rödlök och äpple, salta lätt. Lägg det som är rivet i en sil och pressa ur överflödig vätska ur löken och äpplen. Blanda sedan det rivna med senap, majonnäs och smetana eller gräddfil. Smaka av med salt och peppar.

Grilla korv – servering

Grilla korven så att den blir genomvarm. Värm bröden. Servera sedan korven i brödet antingen med äpple- och rödlökslawen ovanpå eller i bröden. Toppa med rostad lök.

Smaklig måltid!

Hej, visste du att?

Kronfågels kycklinggrillkorv är producerad av 100 % svensk kyckling.

Ursprung: uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige.

Ingredienser: svenskt kycklingkött, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.

Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!