
Kycklinggrillkorv Klassisk med äpple- och rödlöksslaw
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingkorv är galet gott. I den här varianten får vår smakrika klassiska smak sällskap av ett milt surdegsbröd och en krämig äppel-och rödlöksslaw.
Så här gör du
Slaw
Äppel- och rödlökslaw: Riv och blanda rödlök och äpple, salta lätt. Lägg det som är rivet i en sil och pressa ur överflödig vätska ur löken och äpplen. Blanda sedan det rivna med senap, majonnäs och smetana eller gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla korv – servering
Grilla korven så att den blir genomvarm. Värm bröden. Servera sedan korven i brödet antingen med äpple- och rödlökslawen ovanpå eller i bröden. Toppa med rostad lök.
Smaklig måltid!
Kronfågels kycklinggrillkorv är producerad av 100 % svensk kyckling.
Ursprung: uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige.
Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Ingredienser: svenskt kycklingkött, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
