
Kycklinggryta med kokosmjölk och röd curry
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb god thai-kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk. Lagas enkelt på minutstrimlor av kyckling.
Så här gör du
Bryn minutstrimlorna med olja i en stekpanna. Tillsätt röd currypasta och chili och fräs i ca 2-3 minuter.
Tillsätt nu kokosmjölk, limeblad, citrongräs och skivade champinjoner. Koka upp och låt sjuda i ca 10 min.
Smaka av med fisksås, limesaft och farinsocker. Garnera med koriander och rostade cashewnötter. Servera gärna med jasminris

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs