
Hälsosam kycklingwrap med en matig sallad
Ingredienser
wrap
Linssallad

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.
Så här gör du
Stek Små & Fina Minutfiléer i olivolja i ca 5 min. Innertemperatur ska vara 70 grader.
Blanda färskost med pesto. Bred ut blandningen på tortillabröd.
Skiva mozzarella och strimla soltorkade tomater, rödlök och isbergssallad.
Fördela kyckling och grönsaker på tortillabröden. Vik ihop till en rulle och skär i önskad storlek.
Lins- och quinoasallad
Koka linser och quinoa enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda med linser och quinoa. Smaksätt med olivolja, citronsaft, citronskal, skuren persilja samt salt och peppar.

Testa vår Bosarpkyckling!
FLER RECEPT

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad