Hälsosam kycklingwrap med en matig sallad
Ingredienser
wrap
Linssallad
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.
Så här gör du
Stek Små & Fina Minutfiléer i olivolja i ca 5 min. Innertemperatur ska vara 70 grader.
Blanda färskost med pesto. Bred ut blandningen på tortillabröd.
Skiva mozzarella och strimla soltorkade tomater, rödlök och isbergssallad.
Fördela kyckling och grönsaker på tortillabröden. Vik ihop till en rulle och skär i önskad storlek.
Lins- och quinoasallad
Koka linser och quinoa enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda med linser och quinoa. Smaksätt med olivolja, citronsaft, citronskal, skuren persilja samt salt och peppar.
Innehåll: 100 % svensk kyckling.
Ursprung: Sverige då kycklingen är både uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige. Läs gärna mer om Kronfågels svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Testa vår Bosarpkyckling!