
Hälsosam kycklingwrap med en matig sallad
45 min | Enkelt
Ingredienser
wrap
1 pkt
4 st
tortillabröd
2 dl
färskost
1 dl
pesto
2 st
mozzarella à 125g
1 st
röd lök, tunt skivad
2 dl
soltorkade tomater, strimlade
2 dl
isbergssallad, strimlad
olivolja till stekning
Linssallad
2 dl
röda linser
1 dl
gröna linser
1 dl
quinoa
1 st
gurka, tärnad
1 st
citron, saft och skal
kr
persilja, fint skuren
olivolja
salt & peppar

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.
Så här gör du
Stek Små & Fina Minutfiléer i olivolja i ca 5 min. Innertemperatur ska vara 70 grader.
Blanda färskost med pesto. Bred ut blandningen på tortillabröd.
Skiva mozzarella och strimla soltorkade tomater, rödlök och isbergssallad.
Fördela kyckling och grönsaker på tortillabröden. Vik ihop till en rulle och skär i önskad storlek.
Lins- och quinoasallad
Koka linser och quinoa enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda med linser och quinoa. Smaksätt med olivolja, citronsaft, citronskal, skuren persilja samt salt och peppar.

Testa vår Bosarpkyckling!