Kycklingburgare på steakmed kryddig kål
Ingredienser
Hamburgare American BBQ Kycklingsteak
Kryddig kål
Dillpickles
dressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör supergoda hamburgare med kycklingsteak!
Så här gör du
HAMBURGARE
Grilla kycklingSteak på direkt värme i ca. 4 minuter på varje sida. Flytta sedan över till indirekt värme och baka tills innertemperaturen når 70 grader.
KRYDDIG KÅL
Strimla spetskålen och salta. Blanda med övriga ingredienser.
DILLPICKLES
Skär saltgurkan i stavar och blanda med skuren dill.
DRESSING
Blanda majonnäsen med vinägern, valfri hot sauce och salt.
Montering av burgaren
Klicka dressing på understa hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, kryddig kål och dillpickles. Lägg därefter på den grillade KycklingSteaken och toppa med lite mer dressing. Lägg på locket och servera gärna med pommes.
Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling som är omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel