
Toast med kycklingbacon, pocherat ägg och hollandaise
Ingredienser
Pocherade ägg
Toast
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En riktig brunchklassiker med klimatsmart kycklingbacon. Servera med en kopp te eller varför inte en Bloody Mary.
Så här gör du
Pocherade ägg
Koka upp vatten med ättika i en kastrull. Sänk värmen något och vispa vattnet innan äggen tillsätts ett och ett. Låt sjuda i 4-5 minuter. Ta ur med en hålslev och lägg på en tallrik med papper.
Toast
Stek kycklingbacon i smör i några minuter tills det får en fin färg. Stek sedan brödskivorna i samma panna med en till klick smör. Skiva avokadon.
Toppa de stekta brödskivorna med kycklingbacon, skivad avokado och pocherat ägg. Toppa sedan äggen med rikligt med hollandaisesås och strössla över lite smörgåskrasse.

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese