Toast med kycklingbacon, pocherat ägg och hollandaise
Ingredienser
Pocherade ägg
Toast
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En riktig brunchklassiker med klimatsmart kycklingbacon. Servera med en kopp te eller varför inte en Bloody Mary.
Så här gör du
Pocherade ägg
Koka upp vatten med ättika i en kastrull. Sänk värmen något och vispa vattnet innan äggen tillsätts ett och ett. Låt sjuda i 4-5 minuter. Ta ur med en hålslev och lägg på en tallrik med papper.
Toast
Stek kycklingbacon i smör i några minuter tills det får en fin färg. Stek sedan brödskivorna i samma panna med en till klick smör. Skiva avokadon.
Toppa de stekta brödskivorna med kycklingbacon, skivad avokado och pocherat ägg. Toppa sedan äggen med rikligt med hollandaisesås och strössla över lite smörgåskrasse.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett