Kycklingmacka med överbliven kyckling, currymajonnäs och saltgurka
Ingredienser
Restkyckling
Currymajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grymt god macka med kyckling från gårdagen. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Blanda äggula, senap och citron. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt. Fräs curryn i lite smör och låt svalna. Blanda ner curryn i majonnäsen och vänd i crème fraiche.
Blanda upp kycklingen med currymajonnäs till en härlig konsistens. Stek kycklingbacon krispigt i en panna. Rosta bröden och lägg ihop mackorna med sallad, tomat, saltgurka, bacon och kycklingröra, och toppa allt med smörgåskrasse.
FLER RECEPT
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy