
Tacos med kycklingpinnar och picklad rödkål
Ingredienser
Kycklingpinnar
Picklad rödkål
Kumminmajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Välj kycklingpinnar till fredagstacosen. Servera med majo & picklad rödkål.
Så här gör du
Stek kycklingpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Vispa ihop ättika, socker och vatten till en pickleslag och koka upp. Strimla rödkålen. Salta lätt och slå sedan över pickleslagen när den svalnat lite.
Vispa ihop ingredienserna till majonnäsen.
Stek tortillabröden snabbt på hög värme och toppa dem med machésallad, picklad rödkål, kycklingpinnar och kumminmajonnäs. Avsluta med mynta och skuren salladslök. Pressa gärna över några limeklyftor.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes