Tacos med kycklingpinnar och picklad rödkål
Ingredienser
Kycklingpinnar
Picklad rödkål
Kumminmajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Välj kycklingpinnar till fredagstacosen. Servera med majo & picklad rödkål.
Så här gör du
Kycklingpinnar
Stek kycklingpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Picklad rödkål
Vispa ihop ättika, socker och vatten till en pickleslag och koka upp. Strimla rödkålen. Salta lätt och slå sedan över pickleslagen när den svalnat lite.
Majjo
Vispa ihop ingredienserna till majonnäsen.
Servering
Stek tortillabröden snabbt på hög värme och toppa dem med machésallad, picklad rödkål, kycklingpinnar och kumminmajonnäs. Avsluta med mynta och skuren salladslök. Pressa gärna över några limeklyftor.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett