(2 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklingpasta med tomat, chili och persilja

15 min | Enkelt

Ingredienser

1 pkt
linguine
1 knippe
blad- eller kruspersilja, finhackad
1 st
chili, finhackad
200 g
babytomater, skivade
salt, peppar, olivolja

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Lätt vardagspasta med bara fem ingredienser.

Så här gör du

Kycklingpasta

Koka upp en stor kastrull med vatten och salt.

Stek tomaterna och chili i olivolja på medelhög värme i ca 3 minuter. Släng i kycklingen och hälften av persiljan och stek på medelvärme i 3 minuter.

När pastan är al dente lyfter du över den till pannan och tillsätter resten av persiljan. Rör om väl. Låt dra i minst 2 minuter på svag värme under omrörning.

Smaka av med grovmalen svartpeppar.

FLER RECEPT

Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar

(0 röster)

Grön kycklingsallad med salsa verde

(4 röster)

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

(2 röster)

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

(2 röster)

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

(4 röster)

Grön kycklingsallad med salsa verde

(4 röster)

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

(2 röster)

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

(5 röster)

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

(4 röster)

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

(3 röster)

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

(2 röster)

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

(3 röster)

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

(3 röster)