Halloween_3_1000x1000
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklingröra på sojamarinerad gurka

30 min | Enkelt

Ett enkelt och smakrikt tilltugg till Halloween av Markiz Tainton.
Umami från sojamarinerad gurka med lime och wasabi, gör denna smakbit ljuvlig!

Ingredienser

2 msk
majonnäs
2 msk
crème fraiche
1 st
lime, saft och skal
1 tsk
wasabipasta
0.5 st
gurka
0.5 dl
soja
2 msk
sesamfrön, rostade
0.5 kruka
gräslök, finskuren
Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Ett enkelt och smakrikt tilltugg till Halloween av Markiz Tainton.
Umami från sojamarinerad gurka med lime och wasabi, gör denna smakbit ljuvlig!

Så här gör du

Finhacka kycklingen och blanda med majonnäs, crème fraiche, limeskal, limesaft och wasabipasta i en skål.

 

Skär gurkan i 12 skivor och marinera i soja. Lägg på ett fat.

Toppa med kycklingröra, sesamfrön och skuren gräslök.

Om Stekt & skivad kyckling, Classic

Ätklar kycklingfilé – milt kryddade för klassisk naturell smak som passar till många olika rätter. Ät den kall eller varm.

Ingredienser: Kycklingbröstfilé, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, surhetsreglerande medel (E262), antioxidationsmedel (E301), arom. Till 100g färdig kyckling har använts 110g kyckling.

Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!