Kycklingröra på sojamarinerad gurka
Ingredienser
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett enkelt och smakrikt tilltugg till Halloween av Markiz Tainton.
Umami från sojamarinerad gurka med lime och wasabi, gör denna smakbit ljuvlig!
Så här gör du
Finhacka kycklingen och blanda med majonnäs, crème fraiche, limeskal, limesaft och wasabipasta i en skål.
Skär gurkan i 12 skivor och marinera i soja. Lägg på ett fat.
Toppa med kycklingröra, sesamfrön och skuren gräslök.
Ätklar kycklingfilé – milt kryddade för klassisk naturell smak som passar till många olika rätter. Ät den kall eller varm.
Ingredienser: Kycklingbröstfilé, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, surhetsreglerande medel (E262), antioxidationsmedel (E301), arom. Till 100g färdig kyckling har använts 110g kyckling.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Testa vår Bosarpkyckling!
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Sweet chili kyckling bowl med avokado och sjögräsnudlar
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med stekt & skivad kyckling ”Mexican”
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett
Kycklingsallad med svarta bönor, nachos och chipotledressing