Kycklingramen med zoodles och misodressing
Ingredienser
Lårfilé
Buljong
Grönsaker
Zoodles
misodressing
Ramentoppings
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakrik och nyttig ramensoppa med zoodles, zucchininudlar.
Med all god topping blir det en riktig smakbomb signerad av Markiz Tainton
Så här gör du
Buljong
Fräs chili, vitlök och ingefära i lite matolja under några minuter. Tillsätt kycklingbuljong. Låt koka upp. Tillsätt strimlad kycklinglårfilé och sjud i ca 4-5 minuter.
Ansa och skär grönsakerna och svampen och tillsätt i buljongen och sjud i några minuter.
Zoodles
Gör zoodles (zucchininoodles) med mandolin, potatisskalare, osthyvel eller grönsakssvarv. Gör fyra st knyten så att det blir enkelt att portionera.
Misodressing
Blanda samtliga ingredienser till misodressingen. Tillsätt precis innan servering i buljongen.
Lägg äggen i kokande vatten och koka i 6-7 minuter. Ta av och spola i kallvatten. Skala och dela äggen.
Servering
Portionera zoodles i 4 skålar. Håva över kycklingen, grönsakerna och svampen och fördela jämnt. Slå över buljongen och toppa med böngroddar, ägg, salladslök, koriander, cashewnötter samt svarta sesamfrön. Avsluta med att ringla lite sesamolja över.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: 100 % kycklingfilé
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Testa vår Bosarpkyckling!
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel