
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett lite lättare recept av den omtyckta vardagsklassikern korvstroganoff, nu kycklingstroganoff. Rätten innehåller inte grädde eller crème fraiche, utan får sin krämighet av en klick smetana.
Så här gör du
Hetta upp stekpannan med valfritt matfett. Stek kycklingkorven tills den får lite färg, och tillsätt paprika, lök, chili och vitlök.
Tillsätt tomatpuré och fräs i cirka 10 sekunder. Häll direkt i krossade tomater och brytbönor. Låt maten sjuda i 10 minuter och smaka av med salt, peppar och dragon.
Koka ris enligt anvisningarna på paketet. Toppa korvstroganoffen med smetana och servera med ris.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel