Laga klassisk Svensk husmanskost
Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en stapel i många hem. Prova våra varianter av de klassiska recepten.
Helstekt kyckling med smak av senap och apelsin
Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter
Kycklingköttbullar med potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås
Bräserade kycklingben med ängamat och surdegsbröd
Pocherad Bosarpkyckling med udonnudlar och grönsparris
Bondsoppa med hel kyckling och cheddarklämmor
Ärtsoppa med kycklingbacon
Baconlindad kycklingfärslimpa med kål, äpplen och gräddsås
Kycklingfilé Rosmarin & Brynt Smör med variation på jordärtskocka
Kycklingköttbullar med ingefära och lime i gräddsås
Gulaschsoppa med kycklingfärs
Kycklinglårfilé med dragonsås, svartrot och morot
Italiensk bondsoppa med kyckling och parmesan
Schnitzel på kyckling med spenat, örtsmör och citron
Schnitzel på kycklingfilé med sardellsmör, kapris och citron
Kycklingschnitzel med tahinisås
Kycklingpytt med rotfrukter
Lisas mustiga hemmagjorda kycklingbuljong
Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis
Kycklingstroganoff av kyckling toppad med smetana
Mör kycklingfilé med höstens goda rotfrukter och dillkräm
Kryddstekt kycklingklubba med rostade grönsaker och gräslöksyoghurt
Vitlöksmarinerad kycklingfilé med äppel- och rödlökschutney, fänkål och rostad potatis
Citronstekt lårfilé med svampragu, svampkesella och rostad potatis
Ostfylld kycklingbiff med krämig potatisstomp och syrade grönsaker
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ugnsgratinerad middagskorv av falutyp med mandelpotatispuré
Wienerkorv med pasta, råstekt blomkål, kycklingbacon och dragonsås
Stekt kycklingmiddagskorv med senapsmorötter och potatisplättar
Kycklinggrillkorv, ost & kycklingbacon med blomkålsgratäng och tomatsallad
Cassoulet på kyckling med tomat, bönor och steklök
Klassisk kycklinggryta med svamp och morötter
Enkelt recept på klassisk flygande Jacob
Kycklingpastej – snabblagad och krämig