![Vardagshjalte_Middagskorv_ring_800g_grund](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2020/09/02103438/Vardagshjalte_Middagskorv_ring_800g_grund.jpg)
Ugnsgratinerad kycklingmiddagskorv zucchini och potatismos
15 min | Enkelt
Ingredienser
800 g
1 burk
krossade tomater (á 400 gram)
2 dl
vatten
1 st
kycklingbuljongtärning
1 tsk
honung
2 msk
tomatpuré
1 msk
paprikapulver
2 msk
spiskummin
1 st
gul zucchini
1 st
grön zucchini
150 g
valfri ost
800 g
potatis
2 dl
mjölk
25 g
smör
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/09/26161315/Kyckling-Ekologisk.png)
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
EFTER - KARATEN - INNAN - RIDNINGEN - KORV
Kycklingmiddagskorv gratinerad med ost och tomat!
Så här gör du
Sätt ugnen på 225 grader. Koka upp krossade tomater, vatten, tomatpuré, kycklingbuljongtärning, honung, paprikapulver och spiskummin i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda utan lock under omrörning ca 5 min.
Smaka av med salt och peppar.
Skär Kycklingmiddagskorv och zucchini i skivor. Varva i en ugnsfast form. Häll över tomatsås. Toppa med ost och gratinera i ugn 10 min.
Gör potatismoset under tiden: Skala och skär potatis i mindre bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten på hög värme ca 10 min. Häll av kokvattnet. Tillsätt mjölk och smör. Vispa luftigt med elvisp. Smaka av med salt och peppar.
Toppa med valfri ört. Servera!
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/09/26161315/Kyckling-Ekologisk.png)
Testa vår Bosarpkyckling!