Kycklingwok med grönsaker & wasabinötter
Ingredienser
Kycklingwok
woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Supergod och prisvärd wok med frysta grönsaker. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Blanda soja, vinäger, pepparrot eller wasabi, sesamolja, hoisinsås och ingefära. Låt stå cirka 10 minuter. Hetta under tiden upp hälften av oljan i en wokpanna eller stor stekpanna.
Fräs kycklingen hög värme tills den får en gyllenbrun färg, tillsätt nudlarna och fräs knapriga i cirka 3 min. Rör om då och då. Sänk värmen och tillsätt grönsakerna och woksåsen. Fräs under omrörning.
Toppa med krossade wasabinötter.
Innehåll: 100 % svensk kyckling.
Ursprung: Sverige då kycklingen är både uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige. Läs gärna mer om Kronfågels svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett