
Kycklingwok med grönsaker & wasabinötter
Ingredienser
Kycklingwok
woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Supergod och prisvärd wok med frysta grönsaker. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Blanda soja, vinäger, pepparrot eller wasabi, sesamolja, hoisinsås och ingefära. Låt stå cirka 10 minuter. Hetta under tiden upp hälften av oljan i en wok eller stor stekpanna.
Fräs kycklingen runt om på hög värme, tills den får en gyllenbrun färg, tillsätt nudlarna och fräs knapriga i cirka 3 minuter. Rör om då och då. Sänk värmen och tillsätt grönsakerna och woksåsen. Fräs under omrörning.
Toppa med krossade wasabinötter.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes