Lasagne i panna
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den snabbaste lasagnen görs direkt i pannan! Med kycklingfärs kommer du undan hälsosamt och proteinrikt.
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingfärs med lök och vitlök.
Krydda med chili, paprikapulver och basilika. Tillsätt krossade tomater. Låt allt puttra ihop.
Dela på lasagneplattorna och tryck ner dem i färssåsen. Häll över bechamelsåsen. Sätt på locket och låt allt puttra under lock i 15–20 min eller tills lasagneplattorna är mjuka.
Tillsätt lite mer vatten om färssåsen blir torr medan det puttrar. Den ska vara krämig.
Toppa med kall mozzarella och basilika.
Salta och peppra.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel