
Minisliders med karamelliserad silverlök och cajundressing
Ingredienser
Cajundressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Satsa på minisliders om du vill bjuda på ett charmigt gott tilltugg till en bjudning eller fest. Dessa miniatyrhamburgare förgylls av karamelliserad silverlök och en lagom het cajundressing.
Så här gör du
Forma färsen till platta burgare, runt 40 gram styck. Salta, peppra och stek i panna till en innertemperatur på 75°.
Stek den skivade löken lätt i en kastrull och låt puttra cirka 10 min. Tillsätt socker, vinäger och låt koka in helt.
Smaka av med salt och sila bort vätskan i en sil. Kyl sedan ned.
Cajundressing: Blanda ihop ingredienserna till cajundressingen och smaka av med salt.
Rosta brödet i ugnen innan servering och lägg en klick dressing på brödet. Sedan en burgare, och därefter en klick lök. Avsluta med brödets lock.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: kycklingkött
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel