
Kycklingtacos med avokadosallad, rostad majs och syrad rödlök
Ingredienser
Snabbsyrad rödlök
Tomatsalsa
Avokadosallad

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett härligt recept på en schysstare kycklingtacos. Serveras med avokadosallad, rostad majs, toppad med snabbsyrad rödlök.
Så här gör du
Finhacka löken och hetta upp pannan. Stek färsen gyllenbrun. Tillsätt löken till kyckling och fräs i cirka 2 minuter.
Lägg i tacomixen och stek i 30 sekunder. Tillsätt vatten och koka i 2 minuter.
Skiva löken tunt på längden, längs med klyftorna. Blanda löken med salt, socker och pressad limejuice. Låt det dra i 5 minuter.
Kärna ur och tärna tomaterna. Finhacka löken och chilin. Blanda tillsammans med limejuice och hackad koriander. Smaka av med salt och lite socker.
Skala och kärna ur avokadon. Skär avokadon i mindre bitar. Tärna paprikan fint. Blanda avokado och paprika med limejuice och salt. Stek majskornen i en torr panna tills de har rostats, och toppa salladen.
Värm bröden i ugnen ett stek dem i panna med matfett. Servera med våra supergoda tillbehör!
Tacos med tillbehör är oslagbart till fredagsmys. Kyckling är ett lika bra alternativ som din vanliga färs till tacos. Du använder samma tillbehör som tomater, koriander och lime när du ska servera. Hittar du inte kycklingfärs kan du alltid använda Kronfågels kyckling som är färdigstrimlad, och kryddad med färdig kryddmix eller spiskummin och oregano och andra klassiska ingredienser.
Vill du ändra i ditt recept, med 4 portioner till fler? Då har du en funktion för det ovanför ingredienser i vänsterkolumnen.
