Pitabröd-fyllda-med-kyckling,-paprika,-morötter-och-gurka
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter

15 min | Enkelt

Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.

Ingredienser

Pitabröd med kyckling

4
pitabröd
3 dl
gräddfil
1 påse
av din favoritdipp
lite
ruccolasallad
1
röd paprika
0.5
gurka
2
morötter
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.

Så här gör du

Stek minutstrimlorna i en panna. Tillsätt salt och peppar, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl, eftersom kycklingen är smakbäraren. Låt svalna något.

Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.

Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.

Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.

Ringla över gräddfilen och servera.

Smaklig måltid!

Om Minutstrimlor

100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.

Ingredienser: Strimlad kyckling.

Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!