
Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter
Ingredienser
Pitabröd med kyckling

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.
Så här gör du
Stek minutstrimlorna i en panna. Tillsätt salt och peppar, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl, eftersom kycklingen är smakbäraren. Låt svalna något.
Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.
Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.
Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.
Ringla över gräddfilen och servera.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Strimlad kyckling.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel