
Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter
15 min | Enkelt
Ingredienser
Pitabröd med kyckling
300 g
Kronfågel minutstrimlor
4
pitabröd
3 dl
gräddfil
1 påse
av din favoritdipp
lite
ruccolasallad
1
röd paprika
0.5
gurka
2
morötter

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.
Så här gör du
Stek minutstrimlorna i en panna. Salta och peppra, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl – kycklingen är smakbäraren.
Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.
Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.
Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.
Ringla när gräddfilen.
Smaklig måltid!
