![Pitabröd-fyllda-med-kyckling,-paprika,-morötter-och-gurka](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/07/Pitabr%C3%B6d-fyllda-med-kyckling-paprika-mor%C3%B6tter-och-gurka.jpg)
Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter
15 min | Enkelt
Ingredienser
Pitabröd med kyckling
300 g
4
pitabröd
3 dl
gräddfil
1 påse
av din favoritdipp
lite
ruccolasallad
1
röd paprika
0.5
gurka
2
morötter
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/06/27125317/Eko-Kycklingl%C3%A5rfil%C3%A9.png)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.
Så här gör du
Stek minutstrimlorna i en panna. Tillsätt salt och peppar, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl, eftersom kycklingen är smakbäraren. Låt svalna något.
Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.
Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.
Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.
Ringla över gräddfilen och servera.
Smaklig måltid!
Om Minutstrimlor
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Strimlad kyckling.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/06/27125317/Eko-Kycklingl%C3%A5rfil%C3%A9.png)