
Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter
Ingredienser
Pitabröd med kyckling

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.
Så här gör du
Stek minutstrimlorna i en panna. Tillsätt salt och peppar, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl, eftersom kycklingen är smakbäraren. Låt svalna något.
Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.
Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.
Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.
Ringla över gräddfilen och servera.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Strimlad kyckling.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese