
Chicken Korma med blomkål och ris
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Chicken korma är ganska mild men ändå väldigt smakrik. En snabb indisk rätt som garanterat kommer gillas av barnen.
Så här gör du
Ta fram och tina kycklingen om du använder fryst. Fräs ingefära och vitlök och tomatpuré i rapsolja i några minuter. Tillsätt minutstrimlorna och fräs några minuter varefter blomkålen tillsätts. Fräs allt tillsammans och salta. Tillsätt burken med kormasås och därefter kokosmjölk. Låt sjuda i 10–12 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pumpakärnor i några minuter i torr panna utan att de bränns. Toppa kormakycklingen med rostade pumpakärnor och skuren salladslök. Servera med naanbröd eller/och ris, limeklyftor och en skål med turkisk yoghurt rörd med lite olivolja.
FLER RECEPT

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad