Rostad röd currykyckling med frasiga grönsaker
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Laga allt i en och samma panna! Recept med 5 ingredienser av Markiz Tainton.
Så här gör du
Tina kycklingen över natten, enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 225°C.
Halvera potatisen. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål i en oljad ugnsform och blanda runt ordentligt. Krydda med röd currykrydda och salt.
Lägg på kycklingklubborna och krydda. Ringla över olja. Rosta i ugnen i ca 30 min eller tills 82 grader i innertemperatur.
Servera med kall naturell yoghurt.
Kronfågels kyckling är tillverkad av 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.