Små-fina-minutfiléer-med-matvetesallad-och-rabarber
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Små & fina minutfiléer med matvetesallad och rabarber

20 min |

Kyckling och rabarber är en oväntad och lyckad smakkombination som måste provas. De Små och fina Minutfiléerna är kryddstekta och smakrika, medan de honungsmarinerade rabarberna ger salladen vackra färger och fin sötsyrlig smak.

Ingredienser

600 g
Små och fina Minutfiléer
0.5 tsk
torkad chili
0.5 tsk
spiskummin
0.5 tsk
korianderfrö

Matvetesallad

500 g
matvete
1
broccoli, skalad och tärnad
1
röd paprika, tärnad
4
salladslök, fint skuren
3 msk
olivolja
2 msk
äppelcidervinäger

Honungsmarinerade rabarber

2
rabarberstjälkar, fint tärnade
2 msk
honung
50 g
röda mangoldskott
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kyckling och rabarber är en oväntad och lyckad smakkombination som måste provas. De Små och fina Minutfiléerna är kryddstekta och smakrika, medan de honungsmarinerade rabarberna ger salladen vackra färger och fin sötsyrlig smak.

Så här gör du

Honungsmarinerade rabarber: Blanda rabarbertärningarna med honungen och salta lätt. Låt marinera i cirka 20 min.

Matvetesallad: Koka broccolibuketterna och den hackade stjälken i saltat vatten i ett par minuter och kyl sedan direkt i isvatten. Blanda broccolin med matvete, paprika, salladslök, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Krydda och stek de Små & Fina Filéerna snabbt i het panna med smör och olja.

Toppa matvetesalladen med kyckling, mangoldskott och rabarberhonung. Servera!

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!