
Små & fina minutfiléer med matvetesallad och rabarber
Ingredienser
Matvetesallad
Honungsmarinerade rabarber

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling och rabarber är en oväntad och lyckad smakkombination som måste provas. De Små och fina Minutfiléerna är kryddstekta och smakrika, medan de honungsmarinerade rabarberna ger salladen vackra färger och fin sötsyrlig smak.
Så här gör du
Marinera rabarber
Honungsmarinerade rabarber: Blanda rabarbertärningarna med honungen och salta lätt. Låt marinera i cirka 20 min.
Gör matvetesallad
Matvetesallad: Koka broccolibuketterna och den hackade stjälken i saltat vatten i ett par minuter och kyl sedan direkt i isvatten. Blanda broccolin med matvete, paprika, salladslök, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Stek kyckling
Krydda och stek de Små & Fina Filéerna snabbt i het panna med smör och olja.
Servering
Toppa matvetesalladen med kyckling, mangoldskott och rabarberhonung. Servera!
Smaklig måltid!
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

FLER RECEPT

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel