
Pankofriterad kyckling med caesarsallad
Ingredienser
pankofriterad kyckling
Caesardressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Underbart krispig kyckling på gemsalladsblad och caesardressing Lyxigt till minglet.
Så här gör du
Friterad kyckling
Strimla kycklingen och dubbelpanera med mjöl, uppvispat ägg och pankoströbröd. Fritera i fritös eller kastrull med frityrolja värmd till 170 grader i 4-5 minuter.
Caesardressing
Ta fram en mixerkanna och tillsätt ägg, riven vitlök, dijonsenap, sardeller, citronsaft och slutligen rapsolja. Mixa från botten med en stavmixer i ungefär 1 minut tills allt tjocknat till en tjock dressing. Riv därefter parmesan och blanda i dressingen.
Servera den friterade kycklingen på gemsalladsblad och toppa med caesardressing.
Tips: För extra färg och smak pimpa med picklad rödlök.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel