Kycklingmacka med mozzarella fries
Ingredienser
Mozzarella fries
Kycklingmacka
Coleslaw
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Frasiga fries gjorda på mozzarella och potatis tillsammans med en ljuvlig kycklingmacka.
Så här gör du
Koka potatisen i salt.
Mosa potatisen och blanda sedan med majsstärkelsen. Tillsätt osten, vitlökspulver och salt.
Knåda ihop allt till en deg. Lägg degen i en liten fryspåse med zipper och dra ut luften så gott det går. Förslut påsen och kavla ut degen till en platta. Lägg in i frysen i 30 minuter.
Ta ut degen och skär den i sticks. Fritera sticksen i 180 grader tills de är gyllene.
Vispa ihop olja, citronjuice, majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kålen och blanda. Låt stå svalt tills servering.
Salta och peppra kycklingen och stek i smör eller olja.
Rosta dina formfranska i en brödrost.
Montera bröd/coleslaw/kyckling/barbecuesås. Upprepa så får du en dubbeldäckare.
Dela mackan i två och servera med krispiga mozzarella fries!

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes