Stekt levainbröd med äggröra och kycklingbacon
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En lyxig brunchmacka med äggröra och kycklingbacon.
Så här gör du
Stek bröd, äggsmet och kycklingbacon
Stek brödskivorna gyllene i smör. Vispa ihop äggen och mjölken. Smält smör i en panna på svag värme och häll i äggsmeten. Rör tills äggröran blir krämig och avluta med riven cheddarost. Stek kycklingbacon i smör i några minuter tills det blir krispigt. Skiva fikonen och lägg i en kastrull tillsammans med glöggen. Koka ihop.
Stek svamp
Stek svampen i smör i några minuter. Salta och peppra.
Montera mackan
Toppa de stekta brödskivorna med bladspenat, äggröra, stekt svamp, kycklingbacon, glöggkokta fikon och avsluta gärna med smörgåskrasse.
FLER RECEPT
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Helstekt kyckling med smak av senap och apelsin
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy