Stinas-kycklingpanna-med-morot,-schalottenlök-och-krutonger
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Stinas Kycklingpanna med morot, schalottenlök och krutonger

75 min | Enkelt

Stinas Kycklingpanna blir alltid godast när du lägger till färska grönsaker. Originalet har smak av paprika, lök, vitlök, tomat och timjan - smaker som harmoniserar väl med den styckade kycklingen.

Ingredienser

1
Stinas kycklingpanna Original
300 g
morot, skuren
150 g
broccoli
2
vitlöksklyftor, krossade
2
bananschalottenlökar, halverade
2 skivor
ljust surdegsbröd
2 msk
olivolja
babyspenat till servering
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Stinas Kycklingpanna blir alltid godast när du lägger till färska grönsaker. Originalet har smak av paprika, lök, vitlök, tomat och timjan - smaker som harmoniserar väl med den styckade kycklingen.

SÅ HÄR GÖR DU

Värm ugnen till 200°. Ställ in Stinas kycklingpanna.

Halvera under tiden schalottenlök, krossa vitlöksklyftorna, och skär ner moroten i mindre bitar.

När det är 40 minuter kvar av kycklingen lägger du in lök, vitlök och morötter. Låt rosta i mitten av ugnen.

Sväng runt krutongerna i oljan, salta och lägg ner i formen tillsammans med broccoli när det är cirka minuter kvar av kycklingen.

Rosta tills kycklingen är genomlagad och moroten mjuk. Toppa med bladgrönt och servera gärna tillsammans med en god pasta.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!