
Stinas Kycklingpanna original med lime, mangosalsa och patatas bravas
Ingredienser
Stinas Kycklingpanna original
patatas bravas
Mangosalsa
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fräsch mangosalsa tillsammans med spanska patatas bravas passar perfekt till vår klassiker Stinas Kycklingpanna Original
Så här gör du
Stinas Kycklingpanna Original
Tag av locket före tillagning. Sätt in formen på mittgallret i 200° C varm ugn (varmluftsugn 175° C). Djupfryst i ca 60 min, tinad i ca 50 min. Kycklingen är saftig och god när innertemperaturen är +82° C. Kontrollera genom att sätta termometern i den största biten intill benet. Håll formen stadigt när du tar ut den ur ugnen.
Patatas Bravas
Skär potatisen i 2 cm stora tärningar. Lägg i en ugnsform och tillsätt olivolja, salt och rökt paprikapulver. Baka i 200 grader i ca 25 minuter.
Blanda ihop ingredienserna till majonnäsen och servera tillsammans med potatisen.
Mangosalsa
Skär mango, gurka, chili, salladslök och koriander. Smaka upp med pressad limesaft och skal, salt, olivolja samt några stänk tabasco efter smak.
Servera Stinas Kycklingpanna tillsammans med patatas bravas, mangosalsa och varför inte ett gott bröd. Pressa gärna lite lime över kycklingen när den är klar.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel