En tacopanna med extra allt!
Ingredienser
Topping
Servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel tacopanna med kycklingfärs, topping och
goda tillbehör med varierande styrka. Recept av Markiz Tainton
Så här gör du
Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp olja. Stek lök och färs. Tillsätt tacokrydda och vatten. Låt puttra några minuter.
Bred ut nachos på bakplåtspapper i en långpanna eller valfri ugnsform. Fördela kycklingfärs.Upprepa om du önskar 2 eller flera lager. Fördela därefter paprika, bönor, avokado över. Klicka på salsa. Strö över riven ost.
Gratinera tills osten smält och fått fin färg, 5-10 minuter.
Låt svalna en stund innan du toppar med tomat, gurka, majs, koriander och rödlök.
Super gott att servera med chilimajonnäs, guacamole och gräddfil.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel