Varm macka med potatisröra toppad med kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smörgås med potatis och stekt och skivad kyckling. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Varm macka
Skala och skiva löken. Fräs den långsamt i smör i ca 20 minuter. Blanda crème fraiche med ost och dill. Tärna potatisen och vänd ner den. Krydda med salt och peppar. Fördela potatisblandningen på bröden. Lägg på kycklingen och stekt lök. Ställ in mitt i ugnen på 225 grader och gratinera i ca 12 min. Servera genast.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett