Varm macka med potatisröra toppad med kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smörgås med potatis och stekt och skivad kyckling. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Varm macka
Skala och skiva löken. Fräs den långsamt i smör i ca 20 minuter. Blanda crème fraiche med ost och dill. Tärna potatisen och vänd ner den. Krydda med salt och peppar. Fördela potatisblandningen på bröden. Lägg på kycklingen och stekt lök. Ställ in mitt i ugnen på 225 grader och gratinera i ca 12 min. Servera genast.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Julköttbullar med mandel