BBQ Chicken Wingsmed klassiska smaker
Ingredienser
Panering
Honungssås
Sojasås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lätt panerade kycklingvingar med söt och syrlig smak av citron.
Så här gör du
BBQ CHICKEN WINGS
Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt BBQ-sås och sirap. Låt allt bli varmt. Ta från värmen. Marinera kycklingen i såsen. Låt stå.
Blanda ihop paneringen i en skål.
Lyft upp kycklingen från marinaden och låt rinna av i ett durkslag. Vänd ner kycklingen i paneringen. Se till att alla bitar blir täckta.
Hetta upp oljan till 170 grader. Fritera några kycklingar i taget 5-6 min. Lägg åt sidan att rinna av så länge.
HONUNGSSÅS
Tvätta och torka citronen. Riv skalet och pressa ur juicen. Blanda yoghurt med citronskal, citronjuice, salt och peppar. Smaka av. Låt stå i kylen, gärna minst en halvtimme, fram till servering. Toppa med honung.
SOJASÅS
Blanda alla ingredienser. Låt stå i kylen. Servera till varma vingar!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingvingar. Klass A.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett