
Cassoulet på kyckling med tomat, bönor och steklök
15 min | Enkelt
Ingredienser
Cassoulet av kyckling
1 paket
8
gula steklökar
1
aubergine
2
vitlöksklyftor
1 msk
tomatpuré
400 g
krossade tomater
1 burk
stora vita bönor
Till servering
3 msk
gräslök
3 msk
salladslök
1
citron

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Cassoulet är en matig och värmande sydfransk gryta. Med minutbitar så går det snabbt att steka, och nybakad baguette sprider en utsökt lukt i köket.
Så här gör du
Skala och dela steklöken med roten intakt. Koka den i 1 minut. Bryn Minutbitar, aubergine och steklök med vitlöken. Tillsätt tomatpuré och bryn i cirka 20 sekunder.
Tillsätt nu krossade tomater och låt puttra i 3 minuter. Lägg i bönorna och koka upp. Smaksätt med salt och peppar.
Under tiden river du citronskal, hackar gräslök och skivar salladslök. När din fantastiska cassoulet är klar serverar du på tallrik och toppar med dessa ingredienser.
