Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis
15 min | Enkelt
Ingredienser
Senapsgrädde
2 dl
grädde
1 msk
dijonsenap
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.
Så här gör du
Potatis
Finhacka löken och koka den mjuk i 4 msk smör. Tärna potatisen. Stek potatisen tills den har en krispig yta men mjuk insida. Smaka av med salt och peppar.
Kyckling Rydberg
Krydda minutbitarna och stek i 6 minuter. Toppa med lite persilja precis innan servering.
Servering
Vispa grädden lätt och vänd ner senapen. Smaka av med lite salt.
Hej visste du att?
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingfilé.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.