Minutbitar
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

15 min | Enkelt

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Ingredienser

2
gula lökar
4 msk
smör
600 g
potatis

Senapsgrädde

2 dl
grädde
1 msk
dijonsenap
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Så här gör du

Potatis

Finhacka löken och koka den mjuk i 4 msk smör. Tärna potatisen. Stek potatisen tills den har en krispig yta men mjuk insida. Smaka av med salt och peppar.

Kyckling Rydberg

Krydda minutbitarna och stek i 6 minuter. Toppa med lite persilja precis innan servering.

Servering

Vispa grädden lätt och vänd ner senapen. Smaka av med lite salt.

Hej visste du att?

100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.

Ingredienser: Kycklingfilé.

Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!