Minutbitar
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

15 min | Enkelt

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Ingredienser

1 pkt
Minutbitar
2
gula lökar
4 msk
smör
600 g
potatis

Senapsgrädde

2 dl
grädde
1 msk
dijonsenap
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Så här gör du

Finhacka löken och koka den mjuk i 4 msk smör. Tärna potatisen. Stek potatisen tills den har en krispig yta men mjuk insida. Smaka av med salt och peppar.

Krydda minutbitarna och stek i 6 minuter. Toppa med lite persilja precis innan servering.

Vispa grädden lätt och vänd ner senapen. Smaka av med lite salt.

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!