(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Chicken Melt med chiliricotta

30 min | Enkelt

Unna dig den här frasiga kycklingmackan med två sorters smält ost.

Ingredienser

8 skivor
toastbröd
2 dl
ricotta
2 msk
chilisås
12 skivor
Cheddarost
12 skivor
Emmentalerost
salladsblad

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Unna dig den här frasiga kycklingmackan med två sorters smält ost.

Så här gör du

Rosta dina mackor i en brödrost så att de får en fin färg och känns frasiga.

Blanda ricotta med chilisås.

Hetta upp lite smör och stek kycklingen på medelvärme ca 3 min på varje sida.

Bred ricotta på alla brödskivor. Toppa med sallad, cheddarost och kyckling. Lägg emmentalerost på den varma kycklingen så den börjar smälta lite. Lägg på de andra brödskivorna och stek i olja ca 2 min på varje sida.