Chicken Melt med chiliricotta
30 min | Enkelt
Ingredienser
4 st
8 skivor
toastbröd
2 dl
ricotta
2 msk
chilisås
12 skivor
Cheddarost
12 skivor
Emmentalerost
salladsblad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Unna dig den här frasiga kycklingmackan med två sorters smält ost.
Så här gör du
Rosta dina mackor i en brödrost så att de får en fin färg och känns frasiga.
Blanda ricotta med chilisås.
Hetta upp lite smör och stek kycklingen på medelvärme ca 3 min på varje sida.
Bred ricotta på alla brödskivor. Toppa med sallad, cheddarost och kyckling. Lägg emmentalerost på den varma kycklingen så den börjar smälta lite. Lägg på de andra brödskivorna och stek i olja ca 2 min på varje sida.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett