Harissa_toast_1000x1000
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Harissa kycklingmacka med hummus och fetaost

30 min | Enkelt

En macka med hetta kreerad av Markiz Tainton.
Strimlad Lårfilé Harissa harmonierar fint med hummus och fetaost.

Ingredienser

olivolja till stekning
0.5 dl
vatten
4 skivor
surdegsbröd
200 g
hummus eller aubergineröra
100 g
fetaost
1 knippe
mynta
granatäppelkärnor
Nyhet
Upptäck våra eko-produkter!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En macka med hetta kreerad av Markiz Tainton.
Strimlad Lårfilé Harissa harmonierar fint med hummus och fetaost.

Så här gör du

Hetta upp olivolja och stek den strimlade Kycklingenlårfilén i en het panna under omrörning i ca 3 minuter. Addera vatten och lägg locket på i ca 3-4 minuter tills vattnet kokat in.

Stek brödet i smör och olja på båda sidor tills det fått fin färg och är frasigt. Bred hummusen på brödskivorna. Fördela kycklingen på brödskivorna, strö över fetaost och mynta. Toppa med granatäppelkärnor. Servera direkt.

Nyhet
Upptäck våra eko-produkter!