Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing
Ingredienser
kycklingburgare
Stekt lök
Senapsdressing
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vem älskar inte en double cheese burger och det blir minst lika gott med kycklingfärs!
Så här gör du
Kycklingburgare
Börja med att blanda kycklingfärsen ordentligt tillsammans med ströbröd och matolja. Salta och blanda till en smidig färs. Forma till 8 bollar och platta ut dessa. Stek i panna eller på grillen. Stek ca 4 min på varje sida. Ett tips är att frysa kycklingburgarna i 30 min innan grillning. Kycklingburgarna är klara vid 70 grader innertemperatur. Lägg ostskivor på varje kycklingburgare så osten smälter lite.
Stekt lök
Skiva gul lök och stek i smör tills de blivit gyllenbruna. Tillsätt farinsockret och fräs runt tills det smälter. Salta
Senapsdressing
Vispa ihop alla ingredienser till en god dressing.
Montering
Klicka ordentlig med senapsdressing i botten på brödet. Varva kycklingburgare, ost och stekt lök 2 gånger. Avsluta med lite dressing på locket och lägg på brödet.
Servera gärna med en god sallad och sötpotatis pommes
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett