
Grillad Minutfilé med sallad på färskpotatis, zucchini, mango och fetaost
45 min | Enkelt
Ingredienser
Minutfilé peppar
Färskpotatis
500 g
färskpotatis
skirat smör
salt
Sallad
500 g
zucchini, skivad på längden
2 msk
olivolja
0.5 tsk
salt
100 g
sallad, valfri plockad och sköljd
2 dl
cashewnötter
4 dl
tärnad mango
150 g
fetaost
Dressing
1 st
röd chili, hackad
1 dl
strimlad mynta
1 st
lime, saft och skal
2 msk
olivolja
1 tsk
honung, flytande
salt

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Minutfilé smaksatt med 3 sorters peppar. Till detta en fruktig god färskpotatissallad signerad Markiz Tainton
Så här gör du
Minutfilé Peppar
Mortla pepparsorterna tillsammans med salt och farinsocker. Rubba in minutfiléerna. Grilla kycklingen först på direkt värme så den får färg och lägg sedan över på indirekt värme och grilla till en kärntemperatur på 70 grader.
Dressing
Blanda ingredienserna i en skål
Färskpotatis
Borsta och skölj potatisen. Koka mjuk i saltat vatten. Pensla potatisen med skirat smör. Grilla potatisen krispig i några minuter
Skär zucchini i tunna skivor på längden. Pensla med olivolja. Salta och peppra. Grilla zucchini ca 5 minuter på varje sida. Lägg spenat på ett fat och lägg sedan över zucchinin och potatisen. Toppa salladen med nötter, mango och smula osten. Ringla över dressingen och toppa med med valfri ört.

Testa vår Bosarpkyckling!