
Grillad Minutfilé med sallad på färskpotatis, zucchini, mango och fetaost
Ingredienser
Minutfilé peppar
Färskpotatis
Sallad
Dressing

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Minutfilé smaksatt med 3 sorters peppar. Till detta en fruktig god färskpotatissallad signerad Markiz Tainton
Så här gör du
Minutfilé Peppar
Mortla pepparsorterna tillsammans med salt och farinsocker. Rubba in minutfiléerna. Grilla kycklingen först på direkt värme så den får färg och lägg sedan över på indirekt värme och grilla till en kärntemperatur på 70 grader.
Dressing
Blanda ingredienserna i en skål
Färskpotatis
Borsta och skölj potatisen. Koka mjuk i saltat vatten. Pensla potatisen med skirat smör. Grilla potatisen krispig i några minuter
Skär zucchini i tunna skivor på längden. Pensla med olivolja. Salta och peppra. Grilla zucchini ca 5 minuter på varje sida. Lägg spenat på ett fat och lägg sedan över zucchinin och potatisen. Toppa salladen med nötter, mango och smula osten. Ringla över dressingen och toppa med med valfri ört.

Testa vår Bosarpkyckling!
FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad