
Grillade kycklingspett med sesam, chili och lime
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smaken av sesamolja, soja och lime är grunden för dessa goda kycklingspett. Perfekt som buffémat.
Så här gör du
Skär kycklingen i 3×3 cm stora tärningar och trä på blötlagda grillspett. Blanda soja, sesamolja, skuren chili, skivad salladslök och rostade sesamfrön i en skål.
Grilla eller stek kycklingspetten 3 min på varje sida tills kärntemperaturen når 70 grader. Pensla spetten rikligt med sesamblandningen. Gott att servera med kimchi.

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs