Gryta på kycklinglårfilé med tomat, bönor och vitlök
Ingredienser
Kycklinggryta
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En varm kycklinggryta gjord på kycklinglårfilé slår aldrig fel. Bönor, tomat och vitlök färgar grytan både till ett vackert utseende och en underbar smak.
Så här gör du
Finhacka löken och vitlöken. Bryn kycklinglårfilén i en stekpanna. Tillsätt vitlök och lök. Bryn i ca 1 minut.
Tillsätt tomatpurén och bryn i ytterligare 1 minut.
Häll över allt i en gryta. Tillsätt buljong, krossade tomater och en halv tesked timjan.
Låt koka i ca 15 minuter på svag värme.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt bönorna. Koka upp och servera med ris eller pasta.
Lägg upp och servera.
Smaklig måltid!
Kronfågels ekologiska kyckling är född, uppväxt och slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett