
Curryrostad kycklinglårfilé med grönärtsguacamole
Ingredienser
Curryrostad kycklinglårfilé
Grönärtsguacamole
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklinglårfilé med smakkompisar som curry och kokos av Markiz Tainton.
Så här gör du
Currykyckling
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda kycklingen med olivoljan och sprid ut i en långpanna. Krydda med curry, kokosmjölk, salt och peppar och rosta mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg på sojabönorna och tomaterna efter 20 minuter.
Grönärtsguacamole
Mixa ärtorna och resten av olivoljan till en grov puré i en matberedare eller med en stavmixer.
Skala, hacka lök och vitlök.
Dela, kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Blanda lök- och paprikahacket med ärtpurén. Blanda i crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Servera med ris (svart, rött eller havreris).

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel