00:00
00:00
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Gulaschsoppa på kycklingfärs

30 min | Enkelt

Enkel och värmande soppa för vintriga dagar.
Receptskapare Martiz Tainton

4 Portioner
  • 2 Portioner
  • 4 Portioner
  • 6 Portioner
  • 8 Portioner

Ingredienser

2 st
gul Lök, hackad
5 st
Potatisar potatisar (fast), tärnad
2 msk
tomatpuré
2 msk
Örtagårdskrydda

Ingredienser

2 st
gul Lök, hackad
5 st
Potatisar potatisar (fast), tärnad
2 msk
tomatpuré
2 msk
Örtagårdskrydda

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Enkel och värmande soppa för vintriga dagar.
Receptskapare Martiz Tainton

Så här gör du

Hetta upp olja och tillsätt tomatpurén, fräst tills tomatpuré karamelliseras och sötman kommer fram. Fräs lök och kryddan tillsammans med tomatpurén på medelhög värme tills löken blir glansig och mjuk. Tillsätt färsen och bryn tills den är genomstekt. Tillsätt potatis och vatten. Koka upp och låt sedan puttra i 20 minuter på medelvärme.

FLER RECEPT

Grön kycklingsallad med salsa verde

(4 röster)

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

(2 röster)

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

(4 röster)

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

(6 röster)

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

(7 röster)

Grön kycklingsallad med salsa verde

(4 röster)

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

(2 röster)

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

(5 röster)

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

(4 röster)

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

(3 röster)

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

(2 röster)

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

(3 röster)

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

(3 röster)