
Mustig gulaschsoppa med kycklingfärs, gräddfil och baguette
- 2 Portioner
- 4 Portioner
- 6 Portioner
- 8 Portioner
Ingredienser
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gulaschgryta med nötfärs? Gulasch på kycklingfärs ska det vara såklart! En gulaschgryta med kyckling är minst lika god och mustig Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Skala lök, vitlök och potatis. Finhacka lök och vitlök samt kärna ur paprika. Skär sedan upp paprika och potatis tillsammans med selleri och dela i jämna bitar.
Bryn kycklingfärsen ordentligt i lite smör och rör om några minuter till den får färg. Lägg i grönsakerna och avsluta med torkade kryddor och tomatpuré.
Häll i krossade tomater och vatten i grytan och låt koka till potatisen är lagom mjuk. Smaka av med salt och svartpeppar, avsluta sedan med finhackad oregano. Servera din gulasch med gräddfil och baguette.
Här hittar du ytterligare en kycklingsoppa med goda ingredienser. Kryddig kycklingsoppa

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel