Wienerkorv med pasta, råstekt blomkål, kycklingbacon och dragonsås
Ingredienser
Pasta med dragonsås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den smakrika wienerkorven får sällskap av pasta och kycklingbacon. Till det, en matig och mustig pastasås med tydlig smak av färsk dragon.
Så här gör du
Koka upp vatten med lagerblad och ½ skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.
Stek blomkålen i panna med lite olja på medelhög värme tills den blir mjuk. Salta.
Stek även kycklingbacon tills det blir krispigt. Blanda gärna med blomkålen.
Pasta med dragonsås: Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av.
Fräs lök i en kastrull och tillsätt buljongen. Låt koka ihop något och tillsätt grädde.
Koka ca 10 min och red av med majsstärkelse utblandat i vatten. Mixa och sila. Hacka dragonbladen och lägg i såsen och smaka av.
Vänd såsen i pastan och toppa med blomkål och bacon. Lägg på wienerkorven, och riv över parmesanost.
Smaklig måltid!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett