
Wienerkorv med pasta, råstekt blomkål, kycklingbacon och dragonsås
Ingredienser
Pasta med dragonsås

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den smakrika wienerkorven får sällskap av pasta och kycklingbacon. Till det, en matig och mustig pastasås med tydlig smak av färsk dragon.
Så här gör du
Koka upp vatten med lagerblad och ½ skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.
Stek blomkålen i panna med lite olja på medelhög värme tills den blir mjuk. Salta.
Stek även kycklingbacon tills det blir krispigt. Blanda gärna med blomkålen.
Pasta med dragonsås: Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av.
Fräs lök i en kastrull och tillsätt buljongen. Låt koka ihop något och tillsätt grädde.
Koka ca 10 min och red av med majsstärkelse utblandat i vatten. Mixa och sila. Hacka dragonbladen och lägg i såsen och smaka av.
Vänd såsen i pastan och toppa med blomkål och bacon. Lägg på wienerkorven, och riv över parmesanost.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad