
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ingredienser
Kycklingstroganoff

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En lite lättare variant av den omtyckta vardagsklassikern korvstroganoff, gjord med den klimatsmarta kycklingkorven. Rätten innehåller inte grädde eller crème fraiche, utan får sin krämighet av en klick smetana.
Så här gör du
Kycklingstroganoff: Skiva paprika, lök och chili. Hacka vitlöksklyftan.
Hetta upp stekpannan. Stek korven tills den börjar få färg.
Tillsätt de skivade och hackade grönsakerna och stek en stund.
Tillsätt tomatpuré och fräs i cirka 10 sekunder. Häll i de krossade tomaterna och brytbönor.
Låt sjuda i cirka 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och dragon.
Toppa med smetana och servera med ris.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad