
Krämig gnocchi med kycklinginnerfilé, svamp och pecorino
30 min | Enkelt
Ingredienser
400 g
200 g
skogschampinjoner, kvartade
2 st
tomater, skurna i mindre bitar
1 st
vitlöksklyfta, finhackad
1 st
gul lök, hackad
250 g
crème fraiche
50 g
riven pecorino eller liknande ost
0.5 kruka
persilja, grovt skuren
2 msk
olivolja
500 g
färsk gnocchi
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Möra kycklinginnerfiléer tillsammans med stekt svamp, tomat och gnocchi är en god rätt som uppskattas av hela familjen.
Så här gör du
Koka upp vatten till gnocchi.
Fräs kycklinginnerfiléerna och svampen i en stor panna på medelvärme i 3-4 min. Tillsätt därefter lök och vitlök och rör runt ytterligare 2-3 min innan tomaterna läggs i. Salta och peppra. Slå på crème fraiche och pecorino och koka ihop. Sänk till svag värme.
Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen. Sila av vattnet och slå i gnocchin i pannan med kycklingen. Blanda runt ordentligt och avsluta med att strö över hackad persilja och eventuellt mer pecorino. Smaka av med salt och dra några varv med pepparkvarnen. Servera genast!