Krämig gnocchi med kycklinginnerfilé, svamp och pecorino
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Möra kycklinginnerfiléer tillsammans med stekt svamp, tomat och gnocchi är en god rätt som uppskattas av hela familjen.
Så här gör du
Koka upp vatten till gnocchi.
Fräs kycklinginnerfiléerna och svampen i en stor panna på medelvärme i 3-4 min. Tillsätt därefter lök och vitlök och rör runt ytterligare 2-3 min innan tomaterna läggs i. Salta och peppra. Slå på crème fraiche och pecorino och koka ihop. Sänk till svag värme.
Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen. Sila av vattnet och slå i gnocchin i pannan med kycklingen. Blanda runt ordentligt och avsluta med att strö över hackad persilja och eventuellt mer pecorino. Smaka av med salt och dra några varv med pepparkvarnen. Servera genast!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Utbankad kycklingbröstfilé 94%, vatten, salt, paprika, lök, druvsocker (majs), chilipeppar, svartpeppar, rosmarin, cayennepeppar, ingefära, koriander, vitlök, socker, surhetsreglerande medel (citronsyra), kryddextrakt (paprika), arom.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett