
Kycklingfajitas på Strimlad Lårfilé Harissa serverad med syrlig myntayoghurt
30 min | Enkelt
Ingredienser
kycklingfajitas
600 g
1 st
gul lök, fint klyftad
1 st
röd paprika, strimlad
2 msk
olja
1 pkt
tortillabröd
5 dl
naturell yoghurt
1 msk
torkad mynta
1 tsk
salt
1 dl
kolsyrat vatten
Till servering
100 g
babyspenat
1 ast
körsbärstomater
2 dl
guacamole
2 st
lime
1 kruka
koriander
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakbomb med Strimlad Lårfilé Harissa
ett recept signerat av Markiz Tainton.
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg Strimlad Kycklinglårfilé Harissa, lök och paprika i en ugnsform. Ringla över lite olja och stek mitt i ugnen cirka 20-30 min eller till 70 grader innertemperatur.
Syrlig myntayoghurt
Blanda yoghurt, salt, mynta och kolsyrat vatten. Om du vill ha den extra syrlig tillsätt några droppar limesaft. Servera genast eller förvara i kylen. Rör om innan servering.
Värm tortillabröden enligt instruktionen på förpackningen.
Till servering: Lägg valfria grönsaker på varje tortilla. Fördela fajitafyllningen på grönsakerna och toppa med myntayoghurt.