
Kycklingfajitas på Strimlad Lårfilé Harissa serverad med syrlig myntayoghurt
Ingredienser
kycklingfajitas
Till servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakbomb med Strimlad Lårfilé Harissa
ett recept signerat av Markiz Tainton.
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg Strimlad Kycklinglårfilé Harissa, lök och paprika i en ugnsform. Ringla över lite olja och stek mitt i ugnen cirka 20-30 min eller till 70 grader innertemperatur.
Syrlig myntayoghurt
Blanda yoghurt, salt, mynta och kolsyrat vatten. Om du vill ha den extra syrlig tillsätt några droppar limesaft. Servera genast eller förvara i kylen. Rör om innan servering.
Värm tortillabröden enligt instruktionen på förpackningen.
Till servering: Lägg valfria grönsaker på varje tortilla. Fördela fajitafyllningen på grönsakerna och toppa med myntayoghurt.
FLER RECEPT

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad