Wok med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili samt ostronsås och böngroddar
Ingredienser
Wok
Woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förenkla matlagningen med vår färdigskurna och smaksatta kycklinglårfilé i den här stir fry-woken.
Så här gör du
Skär grönsakerna, tärna ingefära, skiva chili och riv vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och spola dem i kallt vatten.
Vispa ihop ingredienserna till såsen.
Hetta upp en stekpanna eller wok med neutral olja på medelvärme. Woka ingefäran i ca 30 sek och lägg därefter i den strimlade kycklingen. Fräs i ca 5 min.
Tillsätt nudlarna och rör runt så de separeras. Nu är det dags att lägga i grönsakerna och såsen. Woka ytterligare någon minut. Servera! Toppa gärna med extra chili och lite krossade, rostade jordnötter.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett