
Wok med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili samt ostronsås och böngroddar
30 min | Enkelt
Ingredienser
Wok
200 g
äggnudlar
3 cm
ingefära, finterna
4 st
salladslök, tunt skivad
1 st
broccoli, skuren i bitar
100 g
böngroddar
Woksås
3 msk
ostronsås
2 msk
japansk soja
1 tsk
socker
3 msk
vatten
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förenkla matlagningen med vår färdigskurna och smaksatta kycklinglårfilé i den här stir fry-woken.
Så här gör du
Skär grönsakerna, tärna ingefära, skiva chili och riv vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och spola dem i kallt vatten.
Vispa ihop ingredienserna till såsen.
Hetta upp en stekpanna eller wok med neutral olja på medelvärme. Woka ingefäran i ca 30 sek och lägg därefter i den strimlade kycklingen. Fräs i ca 5 min.
Tillsätt nudlarna och rör runt så de separeras. Nu är det dags att lägga i grönsakerna och såsen. Woka ytterligare någon minut. Servera! Toppa gärna med extra chili och lite krossade, rostade jordnötter.