Wok med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili samt ostronsås och böngroddar
Ingredienser
Wok
Woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förenkla matlagningen med vår färdigskurna och smaksatta kycklinglårfilé i den här stir fry-woken.
Så här gör du
Skär grönsakerna, tärna ingefära, skiva chili och riv vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och spola dem i kallt vatten.
Vispa ihop ingredienserna till såsen.
Hetta upp en stekpanna eller wok med neutral olja på medelvärme. Woka ingefäran i ca 30 sek och lägg därefter i den strimlade kycklingen. Fräs i ca 5 min.
Tillsätt nudlarna och rör runt så de separeras. Nu är det dags att lägga i grönsakerna och såsen. Woka ytterligare någon minut. Servera! Toppa gärna med extra chili och lite krossade, rostade jordnötter.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd