
Wok med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili samt ostronsås och böngroddar
Ingredienser
Wok
Woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förenkla matlagningen med vår färdigskurna och smaksatta kycklinglårfilé i den här stir fry-woken.
Så här gör du
Skär grönsakerna, tärna ingefära, skiva chili och riv vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och spola dem i kallt vatten.
Vispa ihop ingredienserna till såsen.
Hetta upp en stekpanna eller wok med neutral olja på medelvärme. Woka ingefäran i ca 30 sek och lägg därefter i den strimlade kycklingen. Fräs i ca 5 min.
Tillsätt nudlarna och rör runt så de separeras. Nu är det dags att lägga i grönsakerna och såsen. Woka ytterligare någon minut. Servera! Toppa gärna med extra chili och lite krossade, rostade jordnötter.

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs